Stichting Licht Amusement brengt het initiatief My Tiny Home naar buiten

Nadat het initiatief 2 jaar op de plank heeft gelegen en een lid van het bestuur allerlei mogelijkheden is nagegaan om het initiatief tot een realiteit te maken, is het eindelijk zover: Stichting Licht Amusement heeft eindelijk mogelijkheden. Op 21 januari 2018 werd het plan bekend gemaakt op hun website.

Gemeenten werd gevraagd naar het plan te kijken, diverse instanties werd gevraagd of zij konden helpen… Vele andere initiatieven werden ondernomen, maar niets mocht baten. Maar ons bestuur zou ons bestuur niet zijn als zij gauw zouden opgeven… Het kostte veel slapeloze nachten, maar eindelijk durven we het aan!

Wij durven het aan! U ook?

Help u mee? Dit kan op verschillende manieren hoeft absoluut niet financieel te zijn:

  • Door uw inzet: Aanmelden als vrijwilliger
  • Doneer spullen. Heeft u nog spullen in uw schuur staan of ergens op zolder in een doos? Wij accepteren alle kleingoed van potjes tot vlaggen. Andere stichtingen helpen ons ook en ieder verkoopbaar product komt goed terecht. Uiteindelijk komt het weer terug in het potje van My Tiny Home Flevoland. Spullen doneren…

nb. Op het moment dat het project gaat starten, zitten wij uiteraard verlegen om meubilair, hout en andere spullen waarmee wij de huizen in kunnen delen. Aangezien we nog geen opslagmogelijkheden hebben, kunnen we deze nu helaas nog niet bergen.

U kunt natuurlijk ook een aankoop doen in onze feestartikelen webshop. U kunt al kopen vanaf 50 cent en vind hier artikelen die u nergens anders meer ziet.

Uiteraard zijn er diverse andere manieren om te helpen. Al denkt u dat u niets kunt betekenen, wij hebben voor ieder een passend plekje.

Neem contact met ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *